Når kvalitet betyr noe!

Hobbelstad & Rønning AS er et lokalt entreprenør- og eiendomsselskap med historie helt fra 1947. Etter at Øvre Eiker Rådhus sto ferdig tidlig på 1970-tallet, har selskapet bygget en rekke bolig-, industri- og næringsbygg for både private og offentlige kunder. 

Hobbelstad & Rønning AS er rotfestet i Øvre Eiker. Med sin historie, i kombinasjon med solid økonomi og eierskap til sentrale tomter, har selskapet gjennomført flere større prosjekter i egenregi, og er eier av både næringseiendommer og leilighetsbygg for utleie.

Etter gjennomføring av leilighetsprosjektene Eker Cement og Ingeborgs Have, trinn I og II, ønsker vi med prosjektet Ringveien Terrasse å fortsette vår ambisjon med positivt å bidra til å utvikle Hokksund sentrum til å fremstå og oppleves med et urbant og folksomt bymiljø med et bredt tilbud av moderne og funksjonelle leiligheter tilpasset alle aldersgrupper! Dette vil støtte opp om det gode utvalget av virksomheter innenfor tjenestenæringer, handel, kafeer og kultur som finnes i sentrum ved at flere og flere benytter seg av de lokale tilbudene – og kanskje kommer flere til etter hvert! 

Vi i Hobbelstad & Rønning AS er svært stolte av å kunne presentere dette flotte sentrumsnære prosjektet med solforhold og utsikt over Hokksund og Holtefjell som bare må oppleves! Med 5 minutters gange til alt du trenger og nærhet til supre friluftsmuligheter både sommer og vinter, ønsker vi alle hjertelig velkommen som beboer i Ringveien Terrasse!

Interessert i prosjektet?

Skriv inn din informasjon i skjemaet under og vi vil holde deg oppdatert

Eiendomsmeglere

Petter Hobbelstad

Eiendomsmegler / DNB Eiendom

Tlf: 977 28 692
E-post: petter.hobbelstad@dnbeiendom.no

Andreas Johnsrud

Prosjektmegler

Tlf: 454 70 342
E-post: andreas.johnsrud@dnbeiendom.no

Eiendomsmeglere

Petter Hobbelstad

Eiendomsmegler / DNB Eiendom

Tlf: 469 52 030
E-post: petter.hobbelstad@dnbeiendom.no

Andreas Johnsrud

Prosjektmegler

Tlf: 454 70 342
E-post: andreas.johnsrud@dnbeiendom.no