Click Here
Click Here
Click Here
Click Here
Click Here
Previous
Next

Startpakke

Hobbelstad & Rønning AS spanderer hvitevare- og interiørpakke inntil kr 100 000,- til alle kjøpere.

Ringveien Terrasse skal ha noe ekstra å tilby ALLE kjøperne. Det kan være til deg som ønsker å komme inn på boligmarkedet som førstegangskjøper eller til deg som ønsker å flytte fra hus til leilighet, og alt imellom. «Startpakken» er en hvitevare- og interiørpakke som leveres på angitt plass til avtalt tidspunkt ved overtakelse av leiligheten. 

Med «Startpakken» fra House of Living gjør vi det derfor enklere for deg som ønsker å flytte inn i et ferdig møblert hjem uten ekstra kostnader til hvitevarer og møbler. Dette er hvitevarer og møbler av høy kvalitet som du vil sette pris på!

Ønsker du å vite mer om innholdet og dine muligheter for å endre/tilpasse innholdet i pakken til nettopp din leilighet?
Kontakt House of Living for å avtale et hyggelig møte i deres showroom i Hokksund Sentrum. De vil vise deg fleksibiliteten «Startpakken» gir deg innenfor den oppgitte summen på Kr 100.000,- og de valgmuligheter du har blant mange gode og ulike interiørpakker slik at du får den ønskede løsningen i din leilighet tilpasset din stil og dine behov! Endringer utover standard «Startpakke», avtales direkte mellom kjøper og House of Living.

House of Living: 
Tlf: 22 13 83 00
Adresse: Stasjonsgata 25, 3300 Hokksund

Design din bolig

Under kan du se hva «Startpakken» inneholder og andre muligheter for endringer innen hvitevarer og interiør. Velg leilighet for å se valgene sammen med riktig kjøkken og veggfarge. Prøv deg fram og finn den kombinasjonen du liker.

Book møte angående hvitevare- og interiørpakke

Møtet vil foregå i Showroomet til House of Living i Stasjonsgata 25, 3300 Hokksund.
Det er satt av 1,5 time til møtet, hvor vi sammen vil gå igjennom alle valg. Finn et passende tidspunkt og book møte under.

Vennligst fyll inn leilighetsnummer når du booker møte.

Loading...