Click Here
Click Here
Click Here
Click Here
Click Here
Previous
Next

Startpakke

Hobbelstad & Rønning AS spanderer hvitevare- og interiørpakke inntil kr 100 000,- til alle kjøpere.

Ringveien Terrasse skal ha noe ekstra å tilby ALLE kjøperne. Det kan være til deg som ønsker å komme inn på boligmarkedet som førstegangskjøper eller til deg som ønsker å flytte fra hus til leilighet, og alt imellom. «Startpakken» er en hvitevare- og interiørpakke som leveres på angitt plass til avtalt tidspunkt ved overtakelse av leiligheten. 

Med «Startpakken» fra House of Living gjør vi det derfor enklere for deg som ønsker å flytte inn i et ferdig møblert hjem uten ekstra kostnader til hvitevarer og møbler. Dette er hvitevarer og møbler av høy kvalitet som du vil sette pris på!

Ønsker du å vite mer om innholdet og dine muligheter for å endre/tilpasse innholdet i pakken til nettopp din leilighet?
Kontakt House of Living for å avtale et hyggelig møte i deres showroom i Hokksund Sentrum. De vil vise deg fleksibiliteten «Startpakken» gir deg innenfor den oppgitte summen på Kr 100.000,- og de valgmuligheter du har blant mange gode og ulike interiørpakker slik at du får den ønskede løsningen i din leilighet tilpasset din stil og dine behov! Endringer utover standard «Startpakke», avtales direkte mellom kjøper og House of Living.

House of Living: 
Tlf: 22 13 83 00
Adresse: Stasjonsgata 25, 3300 Hokksund

Design din bolig

Under kan du se hva «Startpakken» inneholder og andre muligheter for endringer innen hvitevarer og interiør. Velg leilighet for å se valgene sammen med riktig kjøkken og veggfarge. Prøv deg fram og finn den kombinasjonen du liker.